Despre Noi

Noi producem hartia de care aveti nevoie!
Role la orice tipodimensiune

Infiintata in 1992, Valmir Service si-a inceput activitatea prin importul si distributia de articole de papetarie, in scurt timp firma ajungand sa fie recunoscuta drept un furnizor de incredere cu o gama completa de produse.

Dezvoltarea economica a dus la o crestere a cererii de produse de papetarie astfel incat s-a facut simtita necesitatea producerii unor astfel de articole in Romania pentru a raspunde rapid reactiilor si schimbarilor pietei.

Firma noastra a valorificat aceasta oportunitate deschizand o sectie de productie a rolelor de hartie pentru diverse utilitati (role pentru case marcat, faxuri, bancomate ATM, cutter-plottere, aparate telex) si investind in utilaje moderne care sa asigure produse competitive atat calitativ cat si din punct de vedere al pretului.

role hartie termica
Valmir Service SRL - producator de role de hartie

Firma dispune de un personalul tanar si dedicat care-si desfasoara activitatea in noua hala de productie recent amenajata din Sos Bucuresti-Domnesti 63, Clinceni, Jud Ilfov. Prin aplicarea unor tehnologii moderne si eficiente in procesul de productie al rolelor, Valmir Service a reusit sa se impuna pe piata de papetarie drept un producator de marca.

Constienti de importanta calitatii hartiei ca materie prima a rolelor produse, Valmir Service acorda o atentie deosebita selectarii furnizorilor sai, fie ei interni sau externi.

Valmir Service SRL - producator de role de hartie

Gama de produse realizate de firma este completata de articole de calitate importate de la prestigiosi producatori de hartie si articole de papetarie dintre care mentionam: Koehler AG, Kanzan Gmbh si Mitsubishi HiTech Paper Flensburg GmbH din Germania.