Role de hartie orice tipodimensiune Hartie si role pentru plottere, faxuri, imprimanta, ATM, case marcat Role plotter, case de marcat Valmir Service- producator de role de hârtie orice tipodimensiune
Role hartie  orice tipodimensiune EnglishEnglish version
Role hartie
Aboneaza-te la oferta!

Dezabonare

Meniu role-hârtie.ro Rolehartie.ro - prima pagina Meniu tipuri role hârtie
Despre Valmir Service SRL Meniu tipuri de role hârtie
Role bancomate ATM
Role hartie fax
Role hartie pentru cutter plotter
Role pentru case de marcat
Etichete autocolante
Hartie pentru imprimanta
Contact Valmir Service SRL
Meniu Rolehârtie.ro

 

:: Despre Valmir Service

Infiintata in 1992, Valmir Service si-a inceput activitatea prin importul si distributia de articole de papetarie, in scurt timp firma ajungand sa fie recunoscuta drept un furnizor de incredere cu o gama completa de produse.

Dezvoltarea economica a dus la o crestere a cererii de produse de papetarie astfel incat s-a facut simtita necesitatea producerii unor astfel de articole in Romania pentru a raspunde rapid reactiilor si schimbarilor pietei.

Valmir Service SRL 
producator role hartie

Firma noastra a valorificat aceasta oportunitate deschizand o sectie de productie a rolelor de hartie pentru diverse utilitati (role pentru case marcat, faxuri, bancomate ATM, cutter-plottere, aparate telex) si investind in utilaje moderne care sa asigure produse competitive atat calitativ cat si din punct de vedere al pretului.

Valmir Service SRL - producator de role de hartie

Valmir Service SRL 
Romanian - Bucharest location

Firma dispune de un personalul tanar si dedicat care-si desfasoara activitatea in noua hala de productie recent amenajata din Sos Bucuresti-Domnesti 63, Clinceni, Jud Ilfov. Prin aplicarea unor tehnologii moderne si eficiente in procesul de productie al rolelor, Valmir Service a reusit sa se impuna pe piata de papetarie drept un producator de marca.

Constienti de importanta calitatii hartiei ca materie prima a rolelor produse, Valmir Service acorda o atentie deosebita selectarii furnizorilor sai, fie ei interni sau externi.

Gama de produse realizate de firma este completata de articole de calitate importate de la prestigiosi producatori de hartie si articole de papetarie dintre care amintim Koehler AG, Kanzan Gmbh si Mitsubishi HiTech Paper Flensburg GmbH din Germania.


Valmir Service SRL - Comunicat de presa 1

Valmir Service SRL


Valmir Service SRL - Comunicat de presa 2

Valmir Service SRL


Rola Sus

Rola hârtie termica
Z Spot Media- Web-design,
optimizare si promovare pagini web

© 2004-2006 Valmir Service SRL. Toate drepturile rezervate.