Role fax

Rolele fax produse de firma Valmir Service sunt realizate pe hartie termica, garantata de producator pentru 5 ani in conditiile respectarii instructiunilor de depozitare si pastrare.

Rolele sunt compatibile cu toate tipurile de aparate fax cu imprimare termica. Calitatea este garantata de producator

In calitate de producator, Valmir Service ofera discounturi distribuitorilor de papetarie.

Role fax - Hartie termica

FORMAT (LATIME) GREUTATE ROLE LUNGIME
Role fax 210 (mm) 55gr 30 m
Role fax 216 (mm) 55gr 30 m

Performanta echipamentelor precum si utilizarea celor mai moderne tehnologii in procesul de productie asigura un standard ridicat al calitatii rolelor noastre permitand primirea de faxuri cu o calitate superioara a imaginii si rezistente in timp.

role fax

Avantajele rolelor de hartie termica

  • Rapiditate: viteza unei imprimante termince este 60-300 mm/s fara a fi afectata de latimea hartiei
  • Posibilitate de tipararire a oricarui caracter sau imagine
  • Silentiozitate comparativ cu imprimarile matriciale
  • Consum redus de energie
  • Cheltuieli de intretinere scazute datorita tehnologiei de printare termica si a perioadei de viata mai indelungate a imprimantelor termice
  • Fara consumabile ca la celelalte tipuri de imprimante

Instructiuni de pastrare a hartiei termice
Pentru a-si pastra intacte proprietatile, hartia termica trebuie depozitata in spatii racoroase si uscate, ferite de lumina si umezeala.
Recomandam pastrarea rolelor cu jurnale Z in cutii de carton in spatii aerisite, ferite de caldura, umezeala. Pastrarea in conditii de umiditate (peste 60%) sau temperaturi mari (peste 40%) poate duce la disparitia inregistrarilor de pe hartie.
Evitati pastrarea in apropierea substantelor chimice (solventi organici, detergenti, alcool, adezivi, acizi), uleiuri, etc.

Durata inregistrarilor pe hartie termica
Dupa tiparire imaginea de pe hartia termica poate fi influentata de conditiile de pastrare si de calitatea imprimarii capetelor termice ale imprimantei. In cazul respectarii conditilor de depozitare perioada de viata a inregistrarilor realizate pe hartie termica este de 5 ani.

Domeniul de aplicabilitate
Pe langa rolele de fax, hartia termica in role poate fi folosite ca etichete autoadezive continand coduri de bare, ca sisteme automate de etichetare a bagajelor in aeroporturi, tichete si bilete (de intrare, de calatorie, pentru diverse evenimente, de loterie, de parcare), recipise bancare pentru diverse operatiuni, hartie pentru fax, etc
Prezinta avantajul de a putea fi pre-printate (inscriptionate sau personalizate) inainte de a fi utilizate.

Pentru comenzi sau detalii pentru role fax va rugam sa ne contactati.